Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Κ. Ιγνατιάδου για Μ. Παπαδοπούλου: «Πέρασε από θέσεις ευθύνης με πολλά χρήματα και δεν παρουσίασε κανένα αποτέλεσμα»


Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, οδηγούμαστε στην Ανάσταση του Κυρίου και δυστυχώς αναγκαζόμαστε να σχολιάσουμε τα λόγια του αέρα, για ακόμη μία φορά, της μείζονας αντιπολίτευσης και δη της επικεφαλής...

Μ' ενημέρωσαν ότι σχολίασε αρνητικά το ΔΑΚ Σκύδρας, το στολίδι μας, στο οποίο πραγματοποιήσαμε έργα και παρεμβάσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ...

Όταν αναλάβαμε ήταν θεοσκότεινο, αποδυτήρια υπό κατάρρευση, με νερά που έτρεχαν μέσα στο κτίριο, χωρίς ντουζιέρες, χωρίς πλακάκια, μέσα στην υγρασία, νερά στην αίθουσα των οργάνων, χωρίς εξωτερικούς προβολείς, χωρίς εξωτερικά όργανα γυμναστικής, χωρίς ταρτάν- ελαστικό τάπητα, χωρίς προδιαγραφές, χωρίς χλοοτάπητα και το μετατρέψαμε στην κυριολεξία σε στολίδι, σε σύχρονο αθλητικό κέντρο...

Και τι μας λέει τώρα η κα επικεφαλής, που τα ίδια τα γεγονότα τη διαψεύδουν, αλλά η ίδια χωρίς αναστολή καμία λέει τα αντίθετα..

Τι να μας πει και ποιόν να πείσει ή μάλλον να κοροϊδέψει, όταν πέρασε από θέσεις ευθύνης με πολλά χρήματα και δεν παρουσίασε κανένα αποτέλεσμα!

Όταν λοιπόν η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, δεν εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές 2006 που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ορίσθηκε έμμισθη πρόεδρος του παιδικού σταθμού επί 4 χρόνια, λαμβάνοντας πάρα πολλά χρήματα από το δήμο... αποτέλεσμα για τα χρήματα που πήρε; ανύπαρκτο..

Ανέλαβε έμμισθη αντιδήμαρχος οικονομικών, όταν μία φορά εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος... αποτέλεσμα; ανύπαρκτο..

Τι έκανε τότε, ως αντιδήμαρχος οικονομικών για το ΔΑΚ Σκύδρας; ΤΙΠΟΤΕ!!

Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε, γι αυτό να λέμε αλήθειες, όσο πικρές κι αν είναι..

Το γήπεδο μας λοιπόν αποτελεί ένα στολίδι κι αυτό το καταθέτουν όλοι όσοι έρχονται από άλλους δήμους και περιοχές, μη ξεχνάτε άλλωστε ότι στο γήπεδο μας διοργανώνται πολλοί αγώνες σε επίπεδο νομού Πέλλας, αλλά και άλλων νομών... μόνο η επικεφαλής, που δήθεν ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα για τον τόπο μας, τον αμαυρώνει, ακυρώνοντας τα πάντα..ο λα'ι'κισμός, η φτηνή μικροπολιτική στο μεγαλείο της..

Το γήπεδο μας και συντηρείται και κάθε επισκευή και συντήρηση είναι δρομολογημένη προ πολλού και εννοείται ότι με το πέρασμα του χρόνου και τις χρήσεις, απαιτούνται συντηρήσεις.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, στην πρωταθλήτρια Νίκη Καλής, στον Άρη Χιώτη, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., στον προπονητή και τους αθλητές και σε όλουςβτους κατοίκους της Καλής που στηρίζουν με αγάπη την ομάδα τους.

Συγχαρητήρια και στο ΝΠΣ Σκύδρας, στον Σπύρο Κουλούρη και σε όλα τα παιδιά μας, τον Στέφανο Σαραντίδη, Γρηγόρη Κυζιρίδη, Ευαγγελίδη Δημήτρη, Ευαγγελίδη Παναγιώτη, Αλεξανδρίδη Ρωμανό, Κοκόζογλου Γιώργο, Παπαδόπουλο Γιώργο, Τσιτάλη Κωνσταντίνο, Φίλανδρο Θανάση, Κα'ι'σίδη Συμεών, Σπανό Λάζαρο, που συνεργαστήκαμε άψογα πραγματοποιώντας στο ΔΑΚ Σκύδρας, μία τεράστια διοργάνωση, την οποία μάλιστα χρηματοδοτήσαμε, με ομάδες απ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγχαρητήρια φυσικά σ όλες τις ομάδες μας, την ομάδα των Σεβαστειανών, του Προφήτη Ηλία και της Πετριάς, τις ακαδημίες μας, τους ανθρώπους μας που αγαπούν και προσφέρουν για τον αθλητισμό!

Κοντολογίς, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε όλο τον αθλητικό κόσμο κι εμείς αυτό το αποδείξαμε με πράξεις και έργα! Μακριά από εμάς τα ψεύτικα, τα λόγια τα μεγάλα...

Και κάτι τελευταίο...προσοχή παιδιά στα γούρια και ο νοών νοείτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News