Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Γιατί ολοκληρώθηκε μέσα σε δυο λεπτά η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας - Δείτε τον λόγο


Χωρίς κανένα θέμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Έτσι, ο Πρόεδρος πήρε τις παρουσίες όπως προβλέπει ο κανονισμός και στη συνέχεια ενημέρωσε το σώμα ότι δεν έχει κατατεθεί από τους Δημοτικούς Συμβούλους και του Προέδρους των Κοινοτήτων κανένα απολύτως θέμα στην ειδική αυτή Συνεδρίαση που προβλέπει η νομοθεσία.

Έτσι, η Συνεδρίαση λύθηκε εντός δύο λεπτών από την έναρξή της.

2 σχόλια:

  1. άλλη μια απόδειξη των χαμηλών πτήσεων της αλμωπίας, μια δημοτική αρχή χωρίς προγραμματισμό, χωρίς όραμα και χωρίς προτάσεις μόνο ευχολόγια και θα..στα πρότυπα του 80...άλλη μια χαμένη 5 ετία! προφανώς ο λαός της αλμωπίας νιώθει πλούσιος, χωρίς προβλήματα ζει σε μια μακαριότητα ..μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Αντώνη αντιδήμαρχο θα μας σώσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News