Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Κ. Ιγνατιάδου: «Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου» - Η απόλυτα τεκμηριωμένη απάντηση της Δημάρχου Σκύδρας στην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου!!

Τέλεια ταιριάζει και αυτή η παροιμία στην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, που αυτά που λέμε εμείς προ πολλού, όπως και ο δικηγορικός σύλλογος Έδεσσας, τα παρουσιάζει ως πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης, όπως τα αιτήματα που εμείς καταθέσαμε προ 3ετίας, όπως την πρόταση της για τη βιβλιοθήκη που δεν ήταν δική της πρόταση, όπως για το θυροτηλέφωνο του ΓΕΛ Σκύδρας, που εμείς ήδη το δρομολογήσαμε, δεν το ψήφισε και μετά μας υπέδειξε την τοποθέτηση του, όπως και για την εξέδρα που πρότεινε την κατάργηση της, αλλά όχι μόνο ήταν επάνω, ήταν στην πρώτη σειρά, εκτοπίζοντας αντιδημάρχους και διευθυντές σχολείων!

Και φυσικά δεν περιμέναμε να γράψει κάτι άλλο για το Ειρηνοδικείο Σκύδρας, καθώς δεν γνωρίζει...η διατήρηση του Ειρηνοδικείου, δηλαδή η μη κατάργηση του, σημαίνει με βάση το σχετικό νομοσχέδιο αναβάθμιση του σε περιφερειακό Πρωτοδικείο, γι αυτό αναφέρομαι στην επιστολή μου και στη θέση της Σκύδρας που είναι στο κέντρο του νομού και επομένως μπορεί να εξυπηρετεί όλες τις επαρχίες του νομού μας κ.ά....

Υ.Γ. 1) Ευσεβείς πόθοι λοιπόν η επιθυμία της επικεφαλής για να σπουδάσει Νομικά, όπως η ίδια ανέφερε στο συμβούλιο, αλλά δυστυχώς γι αυτήν, κάτι τέτοιο δεν της δίνει προνόμια για να γίνει και δήμαρχος, που όπως είπα, αν υπήρχε ή υπάρξει άλλος υποψήφιος στο μέλλον, ούτε που θα μπορέσει να ξανασχοληθεί..

2) Ήθελα να έβλεπα ποιό αίτημα δήθεν κατέθεσε στον κ.Αυγενάκη!!

3) Νέα ήθη και αντίληψη στην μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Σκύδρας, τουτέστιν: μπορώ να λέω ότι να ναι, κάπιος θα με πιστέψει, αλλιώς με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω!!

Εμείς συνεχίζουμε με σοβαρότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News