Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Απάντηση «κόλαφος» Μιχάλη Μέγα σε Μαρία Παπαδοπούλου: «Το μόνο που περιμένουμε από αυτήν είναι τα χειρότερα»


Δήλωση του Αντιδημάρχου Σκύδρας Μιχάλη Μέγα:

Το να συγχαρείς δύο ομάδες του Δήμου μας, που ανέβηκαν κατηγορία, είναι θεμιτό.

Το να προσπαθείς μέσα από αυτό, να κάνεις την γνωστή αποτυχημένη αντιπολίτευση απέναντι σε μία δημοτική αρχή που λειτουργεί από θέση ευθύνης, είναι ότι πιο ανήθικο πολιτικά υπάρχει!!

Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Σκύδρας, νομίζει ότι μπορεί να τα βάλει όλα μέσα σε ένα τσουβάλι , να τα ανακατέψει όσο μπορεί και κατά την προσφιλή έκφραση της... αποτυχίας της να πει " πάμε και όπου βγεί"

Ειλικρινά, δεν περιμέναμε ότι η επιτυχία των ποδοσφαιρικών μας ομάδων Νίκης Καλής και ΝΠΣ Σκύδρας, θα μπορούσε να αποτελεί απόπειρα στο πεδίο της αισχρής και στείρας αντιπολίτευσης που επιδιώκει η κυρία σύμβουλος.

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Σκύδρας, χρόνια τώρα έχει αποδείξει τι σημαίνει γι'αυτην αθλητισμός και πόσο τον στηρίζει.

Εξετάσεις σε αυτή την κυρία δεν δίνουμε, για εμάς καλύτερος κριτής είναι ο λαός που μας επιβραβεύει. Το μόνο που περιμένουμε από αυτήν είναι τα χειρότερα.

Σαν Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, συγχαίρω όλες τις ομάδες του τόπου μας και να είναι βέβαιοι ότι θα προσπαθούμε για αυτούς, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε ότι και αν απαιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News