Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Γιάννενα: Επιχείρηση για τον εντοπισμό 12 Γερμανών ορειβατών - Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ στο σημείο


Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική στα Γιάννενα το απόγευμα της Κυριακής όταν ομάδα Γερμανών ορειβατών δεν εμφανίστηκε στο σημείο που είχε καθορισμό ραντεβού με τον οδηγό της.

Σύμφωνα με το epiruspost πρόκειται για δώδεκα Γερμανούς που είχαν ξεκινήσει πεζοπορία από την Λίμνη Πηγών Αώου με κατεύθυνση προς την Βωβούσα.

Οι Γερμανοί ορειβάτες είχαν ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο με οδηγό ο οποίος τους ανέμενε χωρίς όμως εκείνοι να εμφανίζονται.

Έτσι ενημέρωσε την Πυροσβεστική και ήδη είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Έχουν κινητοποιηθεί όχημα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μετσόβο, όχημα από τους Μηλιωτάδες και δύναμη της 5ης ΕΜΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News