Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Εικόνες καταστροφής σε χωριά του Δήμου Έδεσσας από την κακοκαιρία (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Έδεσσας Βαγγέλη Θωμά:

Η χθεσινή (4/3/2024) κακοκαιρία μας δημιούργησε μικρά προβλήματα υπερχείλισης αυλάκων, υποχώρηση χωμάτων, υποχώρηση οδοστρώματος αλλά και πιο σοβαρά με κατάρρευση μέρους μη κατοικήσιμης οικίας.

Τα προβλήματα αυτά ανέκυψαν μετά την ολονύχτια έντονη βροχόπτωση. Ωστόσο αν και πολλαπλά τα ζητήματα η ανταπόκριση της Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου μας ήταν άμεση.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες βρεθήκαμε σήμερα στα χωριά Μεσημέρι, Βρυττά, Νησί, Αγία φωτεινή & Σάμαρι με τα μηχανήματα του Δήμου και τους εργάτες μας.

Ευχαριστώ το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας και πιο συγκεκριμένα τον χειριστή μηχανήματος κ. Κύρο Μπουκουβάλα, τον οδηγό μας κ. Γιώργο Τσιλιγιάννη καθώς και τους εργάτες μας κ. Γιάννη Γάτσο και κ. Δημήτρη Παπαλαζάρου οι οποίοι υπό βροχή οριοθέτησαν δρόμο προς αποφυγή πρόσβασης διερχόμενων έπειτα από κατάρρευση μέρους κατεδαφιστέας κατοικίας.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News