Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Δ. Σταμενίτης: Επίσκεψη στο Οινοποιείο ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ στους Νερόμυλους Αλμωπίας


Στο πλαίσιο του «33ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Ορεινών Όγκων και Μειονεκτικών περιοχών του ΥΠΑΑΤ μέσω του προγράμματος LEADER», που πραγματοποιείται χθες και σήμερα στο Λουτράκι Αλμωπίας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας, Πέτρο Ζέρζη, επισκεφθήκαμε το Οινοποιείο ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ στους Νερόμυλους Αλμωπίας.

Μια επιχείρηση, πρότυπο, δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη, που έχει αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα LEADER.

Η οικογένεια του κου Γάτσου, δημιουργεί τη δική της παράδοση στον χώρο της οινοποιίας, έχοντας ως οδηγό τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γης της Αλμωπιάς. Στη επίσκεψη μας είχαμε την ευκαιρία για ενημερωθούμε για τη στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, για τις ποικιλίες που επιλέγουν αλλά και για την ανταπόκριση του κόσμου στις δικές τους προτάσεις στο χώρο του κρασιού.

 

1 σχόλιο:

  1. Υφυπουργε,πήγες και σε σημείο σταφυλιού.Τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις του περονόσπορου από πέρυσι; Κάνατε κάποιες κινήσεις; Έχουμε ξεκινήσει ήδη τα έξοδα της φετινής χρονιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News