Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Σπουδαίες διακρίσεις για τον Α.Σ. Αρριδαίος στον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας (ΦΩΤΟ)


Στις 11 Φεβ 2024 διεξήχθη Πανελλήνιος αγώνας Τοξοβολίας στον Κολινδρό Πιερίας με πολλές συμμετοχές υψηλού επιπέδου.

Λόγω του επερχόμενου Πρωταθλήματος Ελλάδος,ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 10 αθλητές οι οποίοι δείχνοντας μια απίστευτη δύναμη ψυχής ανταγωνιζομενοι την ελίτ της Ελληνικής Τοξοβολίας και της Εθνικής Ελλάδος, εκτός των μεταλλίων να επιστρέψουν στην Αριδαία φέρνοντας μαζί τους διακρίσεις ανεβάζοντας την Αλμωπία στο ψηλότερο σκαλοπάτι της Ελληνικής Τοξοβολίας.

Συγκεκριμένα ο Μακρόπουλος Δημήτρης πήρε την 6η θέση στην κατηγορία Ανδρών Α' με μικρή διαφορά από τους πολύπειρους αντιπάλους του.

Η Κατερίνα Μπέλη στην δεύτερη θέση και Ασημένιο μετάλλιο στην πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία Γυναικών Α' ανεβαίνοντας στο βάθρο δίπλα στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Ο Δημήτρης και η Κατερίνα με τις επιδόσεις τους στην πολύ δύσκολη Α' κατηγορία Ανδρών -Γυναικών προκρίθηκαν στο Πρωτάθλημα Ελλάδος και θα αγωνιστούν στις 17-18 Φεβ 2024 σε ατομικούς και μικτούς ομαδικούς αγώνες.

Οι Συλλέκτης Αντώνης, Λευτέρης Παντης και Γραικού Θεοδώρα στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνα στις κατηγορίες Ανδρών -Γυναικών Β' αντίστοιχα,κυττωντας στα μάτια τους εμπειρότερους αντιπάλους τους κατάφεραν, ξεπερνώντας τον εαυτό τους,να κάνουν μια εξαιρετική εμφάνιση βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις δείχνοντας μας ότι τα καλλίτερα έπονται.

Τα μικρά μας,οι ελπίδες του αύριο,αφήνοντας στην άκρη τις ηλικιακές τους κατηγορίες,αγωνίστηκαν στην κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ U18(15-18 χρόνων) κερδίζοντας όχι μόνο μετάλλια και την άνοδο τους στην Α' κατηγορία αλλά και την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών στην Κοζάνη στις 24-25 Φεβ 2024, "υποχρεώνοντας" όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές, συνοδούς και θεατές να χειροκροτήσουν βλέποντας τα μικρά μας να ανεβαίνουν στο βάθρο μαζί με τους πολύ μεγαλύτερους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα ο Ρώσσης Άγγελος (8χρόνων) κέρδισε την πρώτη θέση, το Χρυσό μετάλλιο,την άνοδο του στην Α' κατηγορία Εφήβων U18 και την πρόκριση για το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Η Κωτσίου Ελευθερία (10 χρόνων) κέρδισε την Δεύτερη θέση,το Ασημένιο μετάλλιο,την άνοδο της στην κατηγορία Α' ΝΕΑΝΙΔΩΝ U18 και την πρόκριση για το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Ο Βαδάς Θεόδωρος,η Σαπακολη Άννα και Πετροπούλου Αθανασία την άνοδο τους στις κατηγορίες ΕΦΗΒΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ Σ' U 18 αντίστοιχα και την πρόκριση τους στο Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στις επόμενες δύσκολες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News