Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Έκφραση Αλμωπίας: Το Aridaia News στην πρόβα τζενεράλε της παράστασης «Ευτυχία» - Δείτε το πλούσιο και απολαυστικό φωτορεπορτάζ


Η πολυτάραχη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, σε μια θεατρική μεταφορά με ζωντανή μουσική, έρχεται από τον θεατρικό σύλλογο Έκφραση Αλμωπίας από 23 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου.

Το AridaiaNews είχε την χαρά και την τιμή να παρευρεθεί στην χθεσινή πρόβα τζενεράλε και να σας παρουσιάσει μέσα από φωτορεπορτάζ ένα μικρό δείγμα της εξαιρετικής προσπάθειας των ηθοποιών της "Έκφρασης Αλμωπίας".

Μία παράσταση την οποία σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δείτε. Σίγουρα θα γελάσετε, θα συγκινηθείτε και θα περάσετε ένα πολύ ωραίο και ευχάριστο βράδυ.

Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ:












































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News