Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλμωπού Αριδαίας έκοψε την πίτα της (ΦΩΤΟ)


Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλμωπού Αριδαίας

Παρουσία πλήθους κόσμου, γονέων και παιδιών, πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας μας, στο Ξενιτιδειο Πνευματικό Κέντρο, σε μία υπέροχη εκδήλωση.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν στο τμήμα Κ6 ο Νίκος Κλόγκερι, στο τμήμα Κ8 ο Φώτης Μωραΐτης, στο τμήμα Κ10 η Ζωή Πίντση, στο τμήμα Κ12 ο Γιάννης Πρίτσκας, στο τμήμα Κ14 ο Χρήστος Πασόης και στο τμήμα της Κ16 ο Βασίλης Αβραάμ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αλμωπού Γιάννης Τσιτιρίδης ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων, Θεμάτων Υγείας και Μαθητικής Εστίας Χατζηδημητριάδης Γιώργος και ο αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Θοδωρής Σαμαράς.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αλμωπίας για την παραχώρηση του χώρου. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!!!

Καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς στα παιδιά όλων των Ακαδημιών!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News