Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Στο χιονισμένο Πίνοβο έκοψε την πίτα του ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας (ΦΩΤΟ)


Στο πανέμορφο χιονισμένο όρος Πίνοβο συγκεντρώθηκε ο Ορειβατικός Σύλλογος Αρίδαιας στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας. Μέλη και φίλοι απόλαυσαν την χιονισμένη πεδιάδα, ενώ η φύση με απλωμένο το άσπρο πέπλο πάνω της, παρουσίαζε το Πίνοβο σε όλο του το μεγαλείο.

Με τον ορειβατικό περίπατο να οδηγεί στη θέση θέας, όπου έστειλαν και τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος, η βασιλόπιτα έγινε το κερασάκι στην τούρτα για τους 26 ορειβάτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News