Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Μυστικά για καυτό σeξ από τα πιο ικανοποιημένα ζευγάρια


Όταν σκέφτεστε το καυτό σεξ, οραματίζεστε να συνδέεστε με κάποιον που φαντασιώνεστε για πρώτη φορά; Ή φαντάζεστε κάποιον διάσημο; Πολλοί άνθρωποι απλά δεν πιστεύουν ότι το καλό σεξ και η μακροχρόνια σχέση συμβαδίζουν.

Αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν ζευγάρια που είναι μαζί για καιρό και εξακολουθούν να απολαμβάνουν πραγματικά το sex μεταξύ τους. (Ναι, υπάρχουν!)

Θέλαμε να μάθουμε τα σεξουαλικά μυστικά αυτών των ζευγαριών: Πώς κρατούν τα πράγματα καυτά για τόσο καιρό; Έτσι πήγαμε κατευθείαν στην πηγή. Να τι μας είπαν.

1. Δεν περιορίζουν το σεξ στην κρεβατοκάμαρα

«Έχουμε ένα μικρό παιδί που κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μας, οπότε πρέπει να είμαστε δημιουργικοί και να βρούμε άλλα μέρη για να κάνουμε sex. Είναι κάπως διασκεδαστικό και άτακτο να κάνεις sex σε μέρη εκτός από το κρεβάτι! Ενισχύει τη σεξουαλική μας ζωή». – Lina Forrestal, παρουσιάστρια του «The New Mamas Podcast»

2. Απομακρύνουν κατά καιρούς τη διείσδυση από το μενού

«Αντίθετο, αλλά όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε βραδιές «μόνο στοματικό», η σεξουαλική μας ζωή έφτασε σε ένα νέο επίπεδο. Το να πηγαίνεις πέρα ​​δώθε, να πλησιάζεις στην κορύφωση και μετά να σταματάς, οδήγησε σε νέες στάσεις, παραλλαγές και ικανοποίηση». – Ashleigh Renard, συγγραφέας των “Swing” και “Keeping It Hot: The Workbook”

3. Κάνουν διαλείμματα από το σεξ

«Αυτό που βελτίωσε περισσότερο τη σεξουαλική μου ζωή είναι λίγο αντιφατικό: σταμάτησα να κάνω σεξ εντελώς. Ο επί επτά χρόνια σύντροφός μου και εγώ συμφωνούμε για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο σταματάμε τελείως το σεξ. Αντί να κάνουμε σεξ, μιλάμε για σεξ». — Αμάντα

4. Κοιμούνται γυμνοί

«Όταν κοιμάστε γυμνοί και τρίβεστε ο ένας στον άλλον, συχνά καταλήγετε να κάνετε sex! Οπότε το να κοιμάσαι γυμνός είναι ένας τρόπος να αυξήσεις φυσικά πόσο συχνά κάνεις sex εσύ και ο σύντροφός σου». — Zachary Zane, αρθρογράφος για τη σεξουαλική ζωή

Πηγή: hernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News