Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Αριδαία: Βαρύ πένθος στο Τσιφλίκι για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου - Ακυρώνεται η Κόλντα Μπάμπω


Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον χαμό ενός αγαπητού μέλους της γειτονιάς μας, που άφησε τον κόσμο αυτόν πρόσφατα, τον Νίκο Μπέλη. Οφείλουμε να αποχαιρετίσουμε με βαριά καρδιά έναν άνθρωπο που έφερνε χαρά και ενότητα στην αγαπημένη μας γειτονιά το Τσιφλίκι.

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τον πόνο που νιώθουμε, καθώς αυτή η απώλεια συνοδεύεται από την ακύρωση του ετήσιου εθίμου "Κόλντα Μπάμπω". Ένα έθιμο που ενώνει τους κατοίκους μας και αντικατοπτρίζει την αγάπη και την αλληλεγγύη της γειτονιάς μας.

Λόγω αυτού του πόνου και της αγάπης που τρέφουμε για τον χαμένο μας φίλο, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την φετινή "Κόλντα Μπάμπω". Ας ενωθούμε όλοι σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή και ας στείλουμε τις πιο θερμές μας σκέψεις στην οικογένεια του αγαπημένου μας μέλους.

Ενωμένοι στο πένθος, ακυρώνουμε το έθιμο για φέτος, δίνοντας προτεραιότητα στη στήριξη και τη συμπαράστασή μας προς όλους όσοι αγαπούσαν τον αείμνηστο φίλο μας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News