Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Ημαθία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Άκης Τσιρίκας


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε νωρίς το πρωί στην Αλεξάνδρεια και σε ολόκληρη την Ημαθία η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Άκη Τσιρίκα. Ο 35χρονος επιχειρηματίας ήταν ιδιοκτήτης του cafe bar Traffic στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας.

Ήταν 1:50 τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Απριλίου 2024, όταν, ο επιχειρηματίας επιστρέφοντας από την Αλεξάνδρεια στο σπίτι του στο Νησί, λίγο πριν την είσοδο του χωριού, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νησίου - Κρύας Βρύσης, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Αμέσως στο συμβάν έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 1 όχημα και 3 Πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον 35χρονο και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Η είδηση του θανάτου του Άκη βύθισε στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία. 

Veriotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News