Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές του Φ.Ο. Αριδαίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών


Δείτε τις αναρτήσεις του προπονητή του Φ.Ο. Αριδαίας Γιώργου Δερμεντζή:

Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΦΟΑ Άρση Βαρών

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ ΕΛΛΆΔΟΣ. ΛΑΜΠΡΊΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΑΙ ΒΕΣΕΛΙ ΑΝΔΡΈΑΣ. Με το καλύτερο τρόπο ανοίγει ή πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος ΑΝΔΡΏΝ-ΓΥΝΑΙΚΏΝ Ν.ΑΝΔΡΩΝ, Ν.ΓΥΝΑΙΚΩΝ, κάνοντας 5 πανελλήνια ρεκόρ εφήβων ο Κωσταντίνος και να αγγίζει τα ρεκόρ ο ΒΕΣΕΛΙ σε διαφορετικές κατηγορίες, πολλά μπράβο στους αθλητές μου το απόγευμα αγωνίζεται ο Στεφανίδης με πολλές ελπίδες για το βάθρο....

Φ.Ο.Α.ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

@ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΣΤΟΥΣ Ν.ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ 3ος στο ζετέ στους ΆΝΔΡΕΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΊΔΗΣ, Κάνοντας μία εξερετικη εμφάνιση για άλλη μία φορά πρωταγωνιστής πολλά πολλά συγχαρητήρια

Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

3ος πανελληνιονίκης στους Ν.ΑΝΔΡΕΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΚΡΑ μία εξερετικη εμφάνιση του μικρού γίγαντα Στην κατηγορία 102 kg

Φ.Ο ΑΡΙΔΑΊΑΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών Νέων ανδρών-νέων Γυναικών ολοκληρώθηκε στο Λιτόχωρο. Καταλαμβάνοντας χρυσά μετάλλια από τους αθλητές μου, Γεωργίου Δανάη 1 στις Νέες γυναίκες και 3 στις γυναίκες, Πασσαλιδου Δέσποινα 5 και στις 2 κατηγορίες, Άλκηστης Αντωνιάδου η οποία επανήλθε από τραυματισμό και δυστυχώς δεν μπόρεσε να πλασαριστεί μέσα στις 3 θέσεις. Και οι δύο καινούργιες αθλήτριες του συλλόγου μας με λιγότερο από 1 μήνα προπονήσεις κατέλαβαν την 6 θέση χαρά Κυριακίδου και την 8 η Μαρία Κυριακίδου η οποία είναι μόλις 15 ετών. Είχαμε και άλλη μία απώλεια λόγω ίωσης τη Κυριακή Ραφαηλιδου με πολλές ελπίδες για υψηλες αποδόσεις,Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κάθε ένα παιδί ξεχωριστά για το ήθος και την άρτια αθλητική τους παιδεία!! Πολλά Μπράβο σε όλα τα παιδιά μου και στις οικογένειές τους.. πιστεύω πως το μέλλον τους ανήκει!!!!!

Καλές γιορτές και πολλές επιτυχίες το 2024!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News