Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Ποδαρικό στο Δημαρχείο για το νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου - «Θα συνεχίσουμε να βαράμε τα... τύμπανα για όσο θέλουμε», λέει ο Χρ. Μπάτσης


Παρελθόν αποτελεί και επίσημα η απερχόμενη Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας. Ήδη ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης και οι συνεργάτες του αποχώρησαν από τα γραφεία τους.

Ο νέος Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου θα κάνει ποδαρικό στο Δημαρχείο την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη Συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Πάντως, ο κ. Μπάτσης θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, απάντησε εμμέσως σε όσους διακινούν σενάρια διαδοχής του στο συνδυασμό του, δηλώνοντας μάλιστα περήφανος που ήταν ο πρώτος Προμαχιώτης Δήμαρχος.

Συγκεκριμένα, κατά την εκδήλωση της Σούρβας στους Προμάχους, το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Μπάτσης δήλωσε με νόημα πως θα συνεχίσει να είναι παρών, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του ανέφερε πως θα συνεχίσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να... βαράνε τα τύμπανα για όσο το επιθυμούν οι ίδιοι.

5 σχόλια:

  1. Εσύ θέλεις ... Οκ .. ο κόσμος θέλει ?
    Έχετε τελειώσει παιδιά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τύμπανα;Τι,θα παίζετε σε γάμους και πανηγύρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δν πάει να τα βαρατε.Μοναχοι σας θα χορευετε μοναχοι θα πηδατε.Σου εδωσε ευκαιρια με το να σε εκλεξει η Αλμωπια και εσυ την πεταξες.Πηγες τν τοπο 15 χρονια πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν περάσει πολλές δημοτικές αρχές.Κρίνονται και στον τρόπο που αποχωρούν. Εδώ βλέπουμε πολύ κακιά; Πείσμα ; Μικρότητα; Ξέρετε ο άνθρωπος πρέπει να ζει και χωρίς τους μισθούς του Δήμου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη σας πω τι θα βαράνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News