Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ποια κουρέματα θα βλέπουμε παντού το 2024


Το street style από τις Εβδομάδες Μόδας αποφάσισε ποια κουρέματα θα κυριαρχήσουν το 2024. Κάποια από αυτά θα τα δοκιμάσουμε σίγουρα, ενώ κάποια άλλα θα τα αφήσουμε στις πιο τολμηρές.

Φέτος οι τάσεις «δείχνουν» κοντά μαλλιά, μύτες αλλά και layerings. Το κλασικό και αγαπημένο bob cut δεν λείπει από τη λίστα, ενώ οι αφέλειες δεν θα μας αποχαιρετήσουν ακόμα.

Eyelash Bangs

Οι αφέλειες κυριάρχησαν το 2023 και φαίνεται ότι θα συνεχίσουν δυναμικά και το 2024. Η διαφορά τώρα είναι πως οι αφέλειες θα φτάνουν μέχρι και τις βλεφαρίδες μας. Όσες δεν πρόλαβατε να κόψετε αφέλειες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, τώρα σας δίνεται άλλη μια ευκαιρία να το κάνετε (ή και όχι).


Bob cut αλά Χέιλι Μπίμπερ

Η Χέιλι Μπίμπερ μπορεί να υποστηρίξει όσο καμία άλλη το bob cut. Πρόκειται για το κοντό καρέ, που φτάνει στο ύψος του πιγουνιού. Πολλές δυσκολεύονται να αποχωριστούν το μακρύ μήκος, αλλά όσες το τολμούν, δεν το αλλάζουν με τίποτα. Πάντως, φέτος θα δούμε ακόμα περισσότερες γυναίκες με αυτό το κούρεμα.


Cami cut

Πρόκειται για ένα κούρεμα που θα αγαπήσουν όσες δεν θέλουν να επισκέπτονται το κομμωτήριο κάθε μήνα. Είναι το κούρεμα – χαμαιλέων που προσαρμόζεται όμορφα καθώς μακραίνουν τα μαλλιά, χωρίς να χρειάζεται συχνό φρεσκάρισμα. Κάθε νέα φάση του θα σας προσφέρει ένα νέο στιλ για να το απολαύσετε. Συμβουλευθείτε τον κομμωτή σας για το πώς μπορεί να εφαρμοστεί στο δικό σας σχήμα προσώπου και τύπο μαλλιών.


Baby bangs

Μπορεί στο ένα κούρεμα οι αφέλειες να φτάνουν μέχρι τις βλεφαρίδες, στο άλλο όμως οι αφέλειες φτάνουν μετά βίας μέχρι τη μέση του μετώπου μας. Τα λεγόμενα baby bangs είναι και πάλι εδώ κι εμείς σκεφτόμαστε πως ίσως τελικά να το δοκιμάζαμε.


Voluminous layers

Τα layers σε μακριά μαλλιά δημιουργούν μια soft, θηλυκή εμφάνιση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κίνηση στα μαλλιά σας. Ωστόσο, τα layers πρέπει να γίνουν μελετημένα και οπωσδήποτε σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σας.


Πηγή: The Zoe Report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News