Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Τραγωδία: Νεκροί σε τροχαίο ένας 18χρονος και μια 17χρονη - Η τρελή πορεία του ΙΧ, κατέληξε σε μάντρα


Τραγωδία σημειώθηκε στα Βριλήσσια, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, όταν αυτοκίνητο με δύο νεαρά άτομα εξετράπη της πορείας του.

Το τροχαίο έγινε, περίπου τις 05:00 τα ξημερώματα, όταν το όχημα που επέβαινε μια 17χρονη και ένας 18χρονος εξετράπη της πορείας του επί της οδού Αναπαύσεως.

Το ΙΧ, που οδηγούσε ο 18χρονος, εξετράπη της πορείας του και σύμφωνα με πληροφορίες προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα. Το όχημα, στη συνέχεια, διέγραψε τρελή πορεία, προσκρούοντας σε ξύλινη κολώνα φωτισμού, σε δύο καφάο και σε μάντρα οικοπέδου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί φέρεται να μην φορούσαν ζώνη.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News