Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Άψαλος: Τραγικο τελος για εγκαταλελειμμένο κουτάβι - «Δυστυχώς δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση» (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα"

Πριν τρεις μερες στην Πιπερια, πάνω στον δρόμο, δίπλα στα γήπεδα του τέννις, παράτησαν τρία κουτάβια. Είναι τα μαύρα που κάναμε ποστ. Σήμερα στον δρόμο Ξιφιανής - Αψάλου παράτησαν αλλά δυο. Και τα πέντε τσομπανόσκυλα.

Πήγαμε στον δρόμο της Αψάλου αλλά βρήκαμε μόνο το ένα πατημένο από αυτοκίνητο. Ψάξαμε παντού για το άλλο αλλά άφαντο.

Μόνο ένα ανθρωπόμορφο τέρας θα μπορούσε να παρατήσει τα κουτάβια σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Το μόνο που θα περιμένει κανείς είναι ο θάνατος των κουταβιων.

Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο σιωπή. Δυστυχως δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση.

Ο προερδος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News