Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

«Στον Αρχάγγελο Αλμωπίας συντελέστηκε ένα τετραπλό έγκλημα» (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα":

ΟΡΓΗ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ-ΘΛΙΨΗ

Σήμερα στο χωριό Αρχάγγελος συντελέστηκε ένα τετραπλό έγκλημα . Τέσσερα ζώα βρήκαν τραγικό θάνατο από δηλητήριο. Βρήκαμε τα τρια, το τέταρτο δεν μπορέσαμε να το εντοπίσουμε.

Αραγε ποιον πειραξανε; Όταν αυτά τα ίδια ζώα τα κακοποιούσαν γιατί κανείς δεν νοιάστηκε και τώρα που γαύγιζαν κάποιους έγιναν επιθετικά και επικίνδυνα.

Ελπίζω κύριοι να αισθάνεστε ασφαλής τώρα, λες και το μόνο προβλημα σας ήταν αυτά τα άμοιρα που προσπαθούσαν να επιβιωσουν.

Μια λεξη μόνο αρμόζει ΝΤΡΟΠΗ.

Η ουρολόγος Αννα Τσαφκα έγραψε ότι αισθάνεται ντροπη που είναι από αυτό το χωριο, εγώ θα πω ότι αισθάνομαι ντροπη που ανήκω στο ανθρώπινο είδος. Στο είδος της μιζέριας και του εγωισμο.

Το συμβάν πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θα εξεταστούν οι κάμερες της περιοχής και θα κατατεθεί καταγγελία.

Ο Πρόεδρος

Φώτης Παραστατίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News