Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ο Κασσελάκης παντρεύεται αύριο τον Τάιλερ στις ΗΠΑ


Από την εισήγηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα… δεσμά του γάμου ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ότι αύριο παντρεύεται τον Τάιλερ στα Hamptons, στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, όπως αναμεταδίδει η ΕΡΤ, ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις Ηνωμένες πολιτείες είναι ο πολιτικός του γάμος που θα τελεστεί αύριο σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει η ΕΡΤ.

13 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ. ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ωρα η καλη και πολλους απογονους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΔΕΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελειοτητες δεν ντρεπετε ο Τσιπρας που διασυρετε το κομμα μ εναν τυχοδιωχτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχηγός κόμματος.... τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο απολυτος εξευτελισμος της αριστερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΟΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε κακοί.. κακοί... κακοί. Να σκάσετε βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News