Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα ενότητας από τον Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Να πέσουν οι τόνοι, να γίνουμε ομάδα»


Μήνυμα ενότητας εξέπεμψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Για να λεγόμαστε σύντροφοι και αυτό να σημαίνει κάτι, πρέπει κόμμα και βουλευτές, αλλά και κάθε διαθέσιμη συμβολή που έρχεται από την κοινωνία, να γίνουμε μια ενιαία και νικηφόρα ομάδα. Σας καλώ όλους και όλες να γίνετε το παράδειγμα και το υπόδειγμα με τον πλούτο των προτάσεων που θα φέρετε ως τμήματα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και ως Κοινοβουλευτική Ομάδα στο βήμα της Βουλής για να μας ακούσουν όλοι και να πειστούν ότι αξίζουμε την θετική τους ψήφο» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε την ανάγκη να «αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και να είμαστε απόλυτα αποτελεσματικοί επειδή. Χρησιμοποιώ την λέξη απόλυτα για να περιγράψω τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα της συνεργασίας όλων των διαθέσιμων δυνάμεων του κόμματος, επειδή ακριβώς κανένας δεν κατέχει την μόνη αλήθεια και δεν είναι αυτονόητο ότι οι βουλευτές ή τα τμήματα του κόμματος γνωρίζουν τα πάντα για τα πάντα. Ως πρόεδρος δίνω έμφαση στη συλλογική δουλειά. Θέλω να γίνουμε το υπόδειγμα ενός σύγχρονου, συμμετοχικού και δημιουργικού κόμματος κι όχι ένα κόμμα συμμέτοχος σε μια διαχειριστική λογική που έχει αποδειχτεί πια ότι δεν λειτουργεί».

Απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του σημείωσε: «Σε σας, πέφτει ένα μεγάλο μερίδιο από τη μεγάλη, την τεράστια προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε. Να μην αφήσουμε τίποτε αναπάντητο, τίποτε ατιμώρητο, τίποτε κρυμμένο από όσα διαπράττει και επιχειρεί ο κύριος Μητσοτάκης. Να χαμηλώσουμε τους τόνους στη μεταξύ μας αντιπαράθεση, που κάποτε παίρνει χαρακτήρα απαράδεκτης σύγκρουσης και κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ και στον καθένα από μας. Επιδιώκουν αυτοί με τη συνδρομή της ενημέρωσης 107 να δημιουργήσουν ρήγματα στον ΣΥΡΙΖΑ; Να προκαλέσουμε εμείς με τη στάση, τις ενωτικές πρωτοβουλίες, την αποφασιστικότητα, ρήγματα στις πολιτικές τους. Ρήγματα στο καθεστώς τους. Με τη φυγή προς την κοινωνία. Προς το λαό. Όπως πάντα έκανε η αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News