Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Σκύδρας - Μιχάλης Μέγας: «Πάμε όλοι μαζί για την Μεγάλη Νίκη στις 8 Οκτωβρίου»


Εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Συμμαχία Πολιτών", υπό την καθοδήγηση της άξιας Δημάρχου μας Κατερίνας Ιγνατιαδου, είναι ο Μιχάλης Μέγας.

Στα χρόνια που προηγήθηκαν με τη συμμετοχή του στις Αντιδημαρχίες Παιδείας Πολιτισμού - Αθλητισμου και Κοινωνικής Προστασίας, καθώς και Οικονομικών, μπόρεσε να προσφέρει το καλύτερο δυνατό.

Η επιτυχία της συμμετοχής στα κοινά, είναι να προσπαθείς να προσφέρεις τόσο ατομικά όσο και συλλογικά και αυτό έκανα, πολλές φορές μάλιστα αθόρυβα και πάντα προς όφελος των πολιτών. Και ο Μιχάλης Μέγας το κάνει πράξη. Πάντα πιστός στις αξίες του, υπολογίζοντας πρώτα στον άνθρωπο.

Σε αυτή την προσπάθεια καταθέτει ενώπιον των συμπολιτών του την εμπειρία, την ελπίδα και την προοπτική και ζητά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους, με την δέσμευση ότι θα εκπροσωπήσει επάξια τον καθένα και την καθεμία, στον κοινό αγώνα για έναν Δήμο που μας ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News