Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

«Ο Στέφανος θα έχει την ολόθερμη στήριξή μου» - Στο πλευρό Κασσελάκη ο Παππάς


Την πλήρη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Νίκος Παππάς. Προηγήθηκε συνάντηση των δυο ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο γραφείο του Νίκου Παππά στη Βουλή.

«Ο Στέφανος θα έχει την στήριξή μου», είπε ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις που έκανε στο περιστύλιο έχοντας δίπλα του τον κ. Κασσελάκη.

«Συναντηθήκαμε είχαμε μία ξεκάθαρη πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουμε ξανασυναντηθεί. Το περιεχόμενο θα το δείτε στην κοινή δήλωση. Στη βάση της συζήτησης ο Στέφανος θα έχει τη στήριξη και θα ενθαρρύνω την εκλογή του. Δίνει την πνοή και το βηματισμό», είπε ο Νίκος Παππάς.

«Κάναμε το πρώτο βήμα για την προοδευτική κυβέρνηση. Με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα. Την Κυριακή θα γίνει το τρίτο βήμα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

3 σχόλια:

  1. Προσωπικά αισθάνομαι ντροπή για την ελληνική πολιτική που δέχεται στους κόλπους της έναν εν δυνάμει πρωθυπουργό που δε γνωρίζει τα ελληνικά πράγματα, δεν τον ψήφησε ο λαός και έρχεται φυτευτός από ξένους. [νιαου νιάου στα....... ] Δεύτερον για τα κανάλια της τηλεόρασης. Τι συμβαίνει και προβάλλουν ένα τέτοιο άτομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταντια, πανε για διαλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε 4:10 και ποιός Έλληνας πρωθυπουργός δεν είναι φυτευτος από τα φιλαράκια μας τούς Αμερικανούς μήπως ο Μητσοτάκης σπούδασε και μεγάλωσε στην Ελλάδα; άνοιξε κάνα Google και δες βικιπαίδεια ότι να ναι γράφετε εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News