Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Κιλκίς: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική Ευζώνων - Τέσσερις οι νεκροί


Οι νεκροί ήταν από το αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με το λεωφορείο, το οποίο είχε σέρβικες πινακίδες, όπως και ο σοβαρά τραυματίας.

Με την σύγκρουση, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχό του και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα από τους 81 επιβάτες να τραυματιστούν οι 24 και να μεταφερθούν (προληπτικά οι περισσότεροι) σε νοσοκομείο του Κιλκίς και στο Ιπποκράτειο.

Πιο συγκεκριμένα, οι 13 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο, 2 στο νοσοκομείο Γουμένισσας και 33 στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Οσοι δεν τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο ΚΑΠΗ Πολυκαστρου. Οι δύο οδηγοί παραμένουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ ένας επιβάτης που δεν τραυματίστηκε, μετέφερε έναν τραυματία στο Ιπποκράτειο.1 επιβάτης συνόδευσε τραυματία στο Ιπποκράτειο.

Οι εικόνες από το τροχαίο που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι σοκαριστικές, καθώς το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τα τρία θύματα, έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα, ενώ την ίδια ώρα, το άλλο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ωστόσο ευτυχώς οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Πώς συνέβη το τροχαίο - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το δυστύχημα και τόνισε πως είναι σε εξέλιξη έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

«Σήμερα (10 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα 06.30 περίπου, στο 521ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν 4 άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 81 άτομα και στη συνέχεια δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαινε αλλοδαπή γυναίκα με το ανήλικο παιδί της, συγκρούστηκε με το πρώτο Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των 4 επιβαινόντων του πρώτου Ι.Χ.Ε. οχήματος και τη διακομιδή με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ 49 ατόμων που επέβαιναν στο λεωφορείο και των 2 επιβαινόντων του δεύτερου Ι.Χ.Ε. οχήματος, σε νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News