Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Εξαπλάτανος: Μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων Σέρβων ηρώων στρατιωτών


ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ"

Αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί, θα τελεστεί στο χωριό μας υπό την αιγίδα του Συλλόγου μας το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων Σέρβων ηρώων στρατιωτών, στο μνημείο που δεσπόζει μέχρι σήμερα σε ανάμνηση των ιστορικών γεγονότων!

Όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο οι Σέρβοι για να τιμήσουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους, τους νεκρούς συμπατριώτες τους, που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι στον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο, κατά την διάρκεια των μαχών που έγιναν στην γύρω περιοχή, με τις δυνάμεις του άξονα, αποστέλλουν αντιπροσωπεία στο χωριό μας κατά την διεξαγωγή των εκδηλώσεων απόδοσης τιμής!

Για άλλη μια χρόνια θα φροντίσουμε ώστε να αποδοθούν οι δέουσες τιμές με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης!

Σας προσκαλούμε όλες και όλους να παραβρεθείτε στην εκδήλωση!

Ας κρατήσουμε την ιστορία του τόπου μας ζωντανή!

Εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ.,

Καλώς να ορίσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News