Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

«Έφη, ερχόμαστε!»: Ο Πολάκης καβάλα στη μηχανή με την Τζάκρη απαντά στην Αχτσιόγλου (ΦΩΤΟ)


Με το γνωστό ειρωνικό ύφος, ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην Έφη Αχτσιόγλου, η οποία μίλησε απαξιωτικά για τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο βουλευτής Χανίων ανήρτησε στο Facebook μία φωτογραφία, όπου ο ίδιος είναι καβάλα στη μηχανή του με συνοδηγό τη Θεοδώρα Τζάκρη (που επίσης στηρίζει Κασσελάκη) και έγραψε: «Οκ Έφη, συ είπας… Ερχόμαστε!».

Προφανώς, ο κ. Πολάκης κράτησε... μανιάτικο τη φράση της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία στο αίτημα που απηύθυνε στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα debate με τον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Σε περίπτωση που δεν είμαι εγώ Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ο κ. Κασσελάκης έχει δείξει τις επιλογές του, βλέπουμε τα στελέχη που έχει δίπλα του: τον κ. Πολάκη, την κ. Τζάκρη κ.α.». 



 

3 σχόλια:

  1. ΤΖΑΚΡΗ, ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρσενικός και θηλυκός Πολακης πάνω σε μηχανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να λένε δεν πρόκειται ποτέ να παίξουν μπάλα στο γήπεδο αυτοί οι δύο.Μια ζωή στις εξέδρες να χειροκροτάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News