Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιοι είναι οι άνθρωποι του νέου Πρόεδρου - Αναβαθμίζεται η Θεοδώρα Τζάκρη στη Βουλή


Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι προσγείωσε απότομα τον νέο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά στην Κουμουνδούρου και ετοιμάζει τη στελέχωση του νέου ΣΥΡΙΖΑ.

Από το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελακης έχει σειρά συναντήσεων με κομματικά στελέχη, αλλά και κομβικά πρόσωπα για τη στελέχωση της Κουμουνδούρου.

Με ποιους συναντήθηκε σήμερα ο Κασσελάκης

Ήδη, πριν από τη συνάντηση του με τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης είχε συνεργασία με τον Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, ενώ με την επιστροφή του το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου είχε συνεργασία με τον Νίκο Παππά. Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε σήμερα και ο Διονύσης Τεμπονέρας, καθώς επίκεινται οι αλλαγές στην βασική «ομάδα κρούσης» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ομάδα Κασσελάκη στη Βουλή

Κατά πληροφορίες, αλλαγές δεν αναμένονται στη διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, καθώς παραμένουν Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος και Αντιπρόεδρος της Βουλής η Όλγα Γεροβασίλη. Ωστόσο, για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ ακούγεται η Βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σε άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου. Για τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προορίζεται ο Θάνος Μωραΐτης.

Διευθυντής στο γραφείο προέδρου ο Μανώλης Καπνισάκης

Θέση Διευθυντή στο Γραφείο Προέδρου φαίνεται να αναλαμβάνει ο εξ’ απορρήτων του νέου Προέδρου, δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, ενώ Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος φαίνεται να αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη.

Ρόλο κλειδί θα έχει και ο καθηγητής Νίκος Φαραντουρης στενός συνομιλητής του νέου προέδρου με τον οποίο διατηρεί στενή επαφή. Ο κ. Φαραντουρης θα είναι από τα πρόσωπα που θα συμβουλεύεται ο Στέφανος Κασσελακης και για τα ενεργειακά θέματα κατά την πρακτική που ακολούθησε και ο Αλέξης Τσίπρας και σημαντικό στοιχείο στην αξιοποίησή του αποτελεί το γεγονός ότι σήκωσε σημαντικό μέρος της εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά.

1 σχόλιο:

  1. Με τον Παπά, τη Τζάκρη, τον Αποστολάκη και τον Πολάκη θα γίνει η ανανέωση του Σύριζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News