Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Δημήτρης Μπίνος: Συνεχίζεται η ζωντανή επαφή με τους πολίτες - Σε Χρύσα-Τσάκο-Ροδωνιά, Μεγαπλάτανο-Μοναστηράκι και Πολυκάρπη (ΦΩΤΟ)


Συνεχίζεται η ζωντανή επαφή του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου με τους πολίτες.

Σε μήνυμά του ο κ. Μπίνος ανέφερε τα εξής:

"Επίσκεψη στις τοπικές κοινότητες Χρύσας - Τσακώνων - Ροδωνιάς, Πολυκάρπης και Μοναστηρακίου - Μεγαπλατάνου. Ζωντανή επαφή με τους πολίτες και συζήτηση για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Τους ενημερώσαμε για το πρόγραμμα του συνδυασμού μας 2024-2028 και υποσχεθήκαμε για την πιστή εφαρμογή του. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, που με ακολουθούν στη ζωντανή μας σχέση με τους πολίτες της Αλμωπίας".















































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News