Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Αλμωπία: Ανεγκέφαλοι διοργανώνουν κόντρες με μηχανάκια - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι με τους «αγώνες θανάτου»


Πολλά είναι τα θύματα που έχει θρηνήσει διαχρονικά η χώρα μας, που συμμετείχαν σε κόντρες με μηχανάκια. Ο φόρος αίματος είναι μεγάλος και δυστυχώς κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο τους ίδιους και όσους χρησιμοποιούν το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Την ίδια στιγμή, ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να διοργανώνουν κόντρες σε χωριά της Αλμωπίας, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στους πολίτες που δεν ξέρουν πλέον πως να αντιδράσουν. Μάλιστα, τα καλέσματα γίνονται μέσω των social media και σε αυτά ανταποκρίνονται δεκάδες νέοι άνθρωποι που αψηφούν τον κίνδυνο, δημιουργώντας μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τους υπόλοιπους οδηγούς που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο.

Η αγανάκτηση των πολιτών είναι μεγάλη, καθώς βλέπουν τους δρόμους να μετατρέπονται σε πίστα, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούν να κλείσουν μάτι με τη φασαρία που κάνουν όλοι αυτοί που συμμετέχουν σε αυτό τον "αγώνα θανάτου".

7 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν οι τοπικές αρχές να μην κάνουν πως δεν γνωρίζουν τα "διαμάντια" που διοργανώνουν τις κόντρες και να λάβουν επιτέλους δράση. Είναι τραγικό να περιμένουμε να θρηνήσουμε κάποιον ώστε επιτέλους να κινητοποιηθούν οι αρχές. Βέβαια, όλοι έχουν πάρει χαμπάρι την αδιαφορία που επικρατεί στο τμήμα και για αυτό κατεβαίνουν στην Αριδαία αστυνομικοί από "πάνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς κάνετε έτσι; Το δικαίωμα στον θάνατο είναι ιερό. Άλλοι αυτοκτονούν κόβοντας φλέβες, άλλοι κρεμιουνται και άλλοι κάνουν κόντρες με μηχανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άλλοι που ανέφερες δεν ενοχλούν κανέναν...
      Αυτοί ενοχλούν!

      Διαγραφή
  3. 3,13 Ούτε να το συζητάς. Είναι προσβολή προς τη ζωή αυτό που έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθε βραδυ απο τις 23:00 μεχρι τις 01:00 εξω απο το Δασακι προς Δωροθεα δεν μπορεις να κοιμηθεις απο τις γκαζιες και τις μαλακιες τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν δεν υπάρχει ένας χορός να γινοντε αυτα μια αλάνα μία πίστα διαφεύγει στος δρόμους γενικά στήν χώρα οχι μόνο στην περιοχή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παιδιά που βιώνουν τα αποτελέσματα των πολιτικών των διαφόρων καθωσπρέπει απατεώνων που καταστρέφουν την παιδεία την υγεία την εργασια το περιβάλλον και το μέλλον τους ,πώς να ξεδώσουν και να αντιδράσουν;Θέλετε όλοι παιδιά "στρατιωτάκια αμίλητα ακούνητα και αγέλαστα" .Το μόνο που έχω να τους πω είναι να αγωνίζονται δημιουργικά,να ελπίζουν,να εμπιστεύονται τη δύναμη τους και να είναι ενωμένοι.Υ.Γ Ένας γονιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News