Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Μεγάλα προβλήματα στην άρδευση - Αγανακτισμένοι οι αγρότες της Αλμωπίας


Η αρδευτική περίοδος αναδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο τις δυσλειτουργίες του Δήμου Αλμωπίας σε σχέση με τη διαχείριση του τόσο σημαντικού τομέα της άρδευσης.

Δυστυχώς, τα προβλήματα είναι πολλά και οι λύσεις πρόχειρες και έπειτα από μεγάλη καθυστέρηση. Η έλλειψη έγκαιρου προγραμματισμού, έχει κάνει τη ζωή των αγροτών της Αριδαίας και πολλών Τοπικών Κοινοτήτων ιδιαίτερα δύσκολη. Μια βόλτα στον κάμπο, θα πείσει και τον πιο δύσπιστο, ότι κάτι δεν έχει γίνει σωστά και πως η αγανάκτηση είναι απόλυτα δίκαιη.

Τα παράπονα είναι πολλά και δυσανάλογα με τις εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής ότι όλα θα λειτουργήσουν όπως πρέπει. Και σίγουρα δεν λύνονται με το να ρίχνουμε την ευθύνη στους πολίτες ή ακόμα χειρότερα στις υψηλές θερμοκρασίες. Οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές για την εποχή. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό, είναι η αδυναμία της Διοίκησης να ανταποκριθεί με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο στις πράγματι μεγάλες ανάγκες του αγροτικού κόσμου, τη στιγμή που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι όσοι «ζούμε εδώ», η περιοχή μας είναι κατεξοχήν αγροτική.

Σταύρος Βαφειάδης

Δημοσιογράφος

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

3 σχόλια:

  1. Και αρχισανε τα ποτισματα 1/7 επειδη ηταν βροχερος ο Ιουνιος,φαντασου τι θα γινει οταν ερθουν τα 40ρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτοι... καμιά μέριμνα για τους αγρότες. Που και να μην ήταν αγρότης/υλοτόμος ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ήταν μόνο τα προβλήματα στην άρδευση... Δεν βρέχει... Κάτι άλλο στάζει στο δημαρχείο 🤡🤡🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News