Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σταύρου Βαφειάδη στο Ράδιο Αλμωπία 97,1


Συνέντευξη στο Ράδιο Αλμωπία 97,1 και την εκπομπή του Άγγελου Πασόη, παραχώρησα το πρωί της Τετάρτης.

Είχα την ευκαιρία να αναφερθώ στους λόγους της υποψηφιότητάς μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» του Δημήτρη Μπίνου, καθώς επίσης και στις προτεραιότητές μας, σε περίπτωση που οι συμπολίτες μας εμπιστευτούν στις εκλογές του Οκτώβρη τη δική μας αυτοδιοικητική πρόταση.

Επιτακτικά έθεσα ζητήματα της καθημερινότητας, με κορυφαίο αυτό της άρδευσης που αυτή την περίοδο απασχολεί μια μεγάλη μερίδα δημοτών μας. Αναφέρθηκα στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να ποτίσουν.

Επιπλέον, μιλήσαμε για τα μεγάλα έργα που άφησε παρακαταθήκη η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και δυστυχώς η υλοποίησή τους βρίσκεται ακόμα στην αναμονή. Έργα εκατομμυρίων όπως η ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αριδαίας, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας και φυσικά ο Βιολογικός που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία του νέου Αποχετευτικού της Αριδαίας.

Ταυτόχρονα, ερωτήθηκα για τις εξαγγελίες του Χρήστου Μπάτση ήδη με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο οποίος ξεχνώντας μάλλον ότι διοικεί ήδη τέσσερα χρόνια, έκανε λόγο για γεωγραφική απομόνωση των πολιτών της ανατολικής Αλμωπίας. Παρέλειψε όμως να πει ότι τέσσερα χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα για να ανατρέψει αυτή του τη διαπίστωση. Επίσης, ερωτήθηκα για την εξαγγελία του Χρήστου Μπάτση για σύνδεση των Λουτρών με το Χιονοδρομικό και αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν μια Δημοτική Αρχή που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στα απλά και καθημερινά, στην καθαριότητα, στον ηλεκτροφωτισμό, στην άρδευση, υπόσχεται ένα τέτοιο έργο. Προφανώς, εδώ ισχύει μια παροιμία που είχε χρησιμοποιήσει σε ομιλία του ο Δήμαρχος, ότι «από τάξιμο σπίτι δεν χάλασε».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

.

14 σχόλια:

  1. κ. Βαφιάδη πολλά συγχαρητήρια για τα λεγόμενά σας και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας γιατί ο τόπος σας έχει ανάγκη και στηρίζει την ανιδιοτελή προσπάθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολλοί συμφωνούν με τα λεγόμενά σας.

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία συνέντευξη. Να γίνουν συγκεκριμένες και θεματικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ιδέα οι θεματικές.

      Διαγραφή
    2. Θα μπορούσαν να ζητηθούν επίσης και οι γνώμες κι άλλων υποψηφίων πάνω στις θεματικές για να γίνεται και διάλογος.

      Διαγραφή
  3. Σου εύχομαι τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα έρθουν φίλε γιατί ο κόσμος βλέπει.

      Διαγραφή
  4. ένας από τους ελάχιστους στην περιοχή μας που δεν εξαφανίστηκε τέσσερα χρόνια. δεν εμφανίστηκε ξαφνικά λίγους μήνες πριν τις εκλογές. καλή επιτυχία Σταύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι. Ο Σταύρος αξίζει και την ευκαιρία και το μπράβο μας.

      Διαγραφή
    2. Και να είστε σίγουροι ότι τα πράγνατα αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμάει.

      Διαγραφή
    3. Και αδικήθηκε την προηγούμενη τετραετία.

      Διαγραφή
  5. Ελπίζουμε να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κρατα μικρο καλαθι κυριε Βαφειαδη στον τοπο που ζεις προηγουντε ανθρωποι αμορθωτοι που μασανε το σουβλακι με τα ουλα επειδη δεν εχουν δοντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News