Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Σταύρος Βαφειάδης: Οι προτάσεις μας για την πόλη της Αριδαίας


Αυτές είναι οι κεντρικές προτεραιότητες του συνδυασμού μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπίνο για την πόλη της Αριδαίας:

▪️ Ολοκλήρωση του Βιολογικού, ώστε να λειτουργήσει το νέο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης, που κατασκεύασε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή τη δημοτική περίοδο 2014-2019.

▪️ Υλοποίηση του μεγάλου έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, που εξασφάλισε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή τη δημοτική περίοδο 2014-2019.

▪️ Ένταξη όλης της πόλης της Αριδαίας, σε έργο που θα αφορά την ασφαλτόστρωση των δρόμων, μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του δικτύου ύδρευσης.

▪️ Ανάδειξη της παραποτάμιας περιοχής στο Δασάκι Αριδαίας, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.

▪️ Σχεδιασμός και εφαρμογή ολοκληρωμένης κυκλοφοριακής μελέτης για το κέντρο της πόλης.

▪️ Εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για δενδροφυτεύσεις στο κέντρο της Αριδαίας, που θα κάνουν την πόλη πιο πράσινη, πιο όμορφη και πιο φιλική προς το περιβάλλον.

▪️ Αντικατάσταση του κατεστραμμένου αστικού εξοπλισμού (όπως είναι τα φωτιστικά και τα παγκάκια) σε όλη την έκταση του κέντρου της πόλης.

▪️ Εγκατάσταση δικτύου δωρεάν WiFi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News