Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Η Ελένη Νάνου υποψήφια με τον Δημήτρη Μπίνο


ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ - "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"

Η Ελένη Νάνου είναι κάτοικος Σωσάνδρας. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βυζαντινή Ιστορία και 8μηνη σεμιναριακή επιμόρφωση στη Μουσειακή Εκπαίδευση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Αλμωπίας κατά το έτος 2017, στα πλαίσια Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ, κατά το οποίο ξεναγήθηκαν στις συλλογές του μουσείου μας μαθητές, φοιτητές, σύλλογοι, οικογένειες και τους δόθηκε εκπαιδευτικό υλικό που δημιούργησε. Ένας απ' τους στόχους της Ελένης είναι να συντηρηθεί, να αξιοποιηθεί, να αναδειχθεί και να προβληθεί ευρύτερα ο υλικός και άυλος πολιτισμός της περιοχής μας. Προσφέροντας μια βιωματική πολυεπίπεδη προσέγγιση του φυσικού και ιστορικού μας πλούτου, αξιοποιώντας σύγχρονες επιστημονικές θεωρίες και μεθοδολογικά εργαλεία, η Αλμωπία δύναται να προσφέρει ποιοτικές εμπειρίες.

Η Ελένη συστρατεύεται με τη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

#η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

#Αλμωπία_μπορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News