Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Γιαννιτσά: Έκθεση καλλιτεχνικών δράσεων ενορίας Αγίου Γεωργίου


Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων των τμημάτων καλλιτεχνικών δράσεων, που λειτουργούν στην ενορία του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, πραγματοποιείται έκθεση με έργα των μαθητών που συμμετείχαν στις σχολές Αγιογραφίας, Πυρογραφίας, Ξυλογλυπτικής, Ραπτικής, Πλεξίματος, Decoupage, Ζωγραφικής, Κατασκευών με πηλό και Ψηφιδωτού.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Ιουνίου, 7:30 μ.μ.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 6:00 - 9:00 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης».

Επισκέψεις σχολείων για τις πρωινές ώρες μπορούν να γίνονται μετά από συνεννόηση στα τηλ. 23820 22819 και 23820 22714.

Οι εγγραφές στα τμήματα των δράσεων ξεκινούν από τις 18 Σεπτεμβρίου 2023, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν στις 16 Οκτωβρίου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News