Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Στην αγορά και τη λαϊκή των Γιαννιτσών και σε χωριά του Ν. Πέλλας ο Δ. Σταμενίτης


Τη λαϊκή και την αγορά των Γιαννιτσών επισκέφθηκε σήμερα 22 Ιουνίου 2023 ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 25 ης Ιουνίου ο Διονύσης Σταμενίτης συνεχίζει να επικοινωνεί τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και να εξηγεί τους λόγους που μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα.

Ο υπ. Βουλευτής Πέλλας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, τους εμπόρους, τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία των επερχόμενων εκλογών και ζητώντας τη δυναμική τους υποστήριξη. Παράλληλα, άκουσε τις ανησυχίες τους και συζήτησε για τα ζητήματα που απασχολούν τον Νομό Πέλλας.

Τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος Βουλευτής, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει εκλογών, βρέθηκε στο Λιπαρό, τα Σεβαστειανά, το Ριζό, την Πετριά, το Αρσένι, την Άψαλο, τη Σωσάνδρα και τους Προμάχους.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News