Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Εικόνες ντροπής στα κοιμητήρια Λυκοστόμου - Έτσι αντιλαμβάνεται ο Δήμος Αλμωπίας την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση (ΦΩΤΟ)


Τις προηγούμενες μέρες ο Δήμος Αλμωπίας ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο καθαρισμός των κοιμητηρίων στις κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου, πραγματοποιήθηκε η κοπή δέντρων εντός κοινοχρήστων χωρών - κοιμητηρίων στις εξής κοινότητες: Φούστανη, Λουτράκι, Λυκόστομο, Χρυσά – Τσάκοι και Πιπεριά. Η ίδια ανακοίνωση, ανέφερε πως στόχος είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των κοιμητηρίων του Δήμου που αποτελούν έναν χώρο ιδιαίτερης σημασίας και σεβασμού για τους εκλιπόντες συμπολίτες μας.

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση, όπως την αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας. Είναι το αποτέλεσμα του καθαρισμού, από τον οποίο προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα κοιμητήρια του Λυκοστόμου, σύμφωνα με καταγγελία στα social media.





7 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι πως όταν έρχεται το συνεργείο του δήμου και στα κοιμητήρια της Αριδαιας όλα λίμπα τα κάνουν … πολύ απρόσεκτη δουλειά ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο Μπατση θεωρώ πως ήρθε η ώρα να αναλάβεις ευθύνες για πρώτη φορά στην ζωή σου και να αποσυρθείς με ήθος!Αυτό που σε χαρακτηρίζει σαν Δήμαρχο είναι η ανικανότητα σου να πράξεις έστω τα αυτονόητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΧΩΡΙΟ. ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ. ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να πάτε και σε άλλα κοιμητήρια να δείτε το τι γίνεται μόνο τα λεφτά θέλουν να περνούν . Βάζουν δίμηνα για να δουλέψουν και κάθονται στα σπίτια τους κρίμα γι'αυτό δεν πάμε μπροστά όλα τα χωριά μας είναι μέσα στα χόρτα όπως και τα σχολεία κρίμα για αυτή την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στης Ίδας τα κοιμητήρια να δείτε το τι γίνεται μέσα στα χόρτα είναι φοβάσαι να πάς να ανάψεις κεράκι στους δικούς μας ανθρώπους. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που και να μην ήσουν υλοτόμος εδώ ζούμε .αν ήταν δικού σας άνθρωπου να δω τι θα κάνατε ......βγείτε πείτε τώρα ότι φταίει π Τάφος ο ίδιος ικανούς σας έχω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ζωα ολοι σας ζωα αυτα σας αξιζουν αυτους ψηφιζετε και παρομοιους θα ψηφιζετε παντα, αυτα σας αξιζουν ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News