Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Δ. Μπίνος: «Αυτή η Δημοτική Αρχή οδεύει προς τον επίλογό της, δεν καταφέρατε να βελτιώσετε την καθημερινότητα των πολιτών»


Κριτική στη Δημοτική Αρχή άσκησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρης Μπίνος, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης 23/5.

Όπως είπε ο κ. Μπίνος, "αυτή η Δημοτική Αρχή οδεύει προς τον επίλογό της. Είμαστε λίγους μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και παρά τα ευαγγέλια, τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, δεν έχει καταφέρει να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα του πολίτη. Παραλάβατε έργα προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, όπως ο Βιολογικός, η ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού γυμναστηρίου Αριδαίας και ενώ δεν καταφέρατε να τα υλοποιήσετε, έρχεστε και πανηγυρίζετε".

Και συνέχισε ο κ. Μπίνος: "Οι πολίτες της Αριδαίας διαμαρτύρονται έντονα. Σπασμένα πεζοδρόμια, άναρχη στάθμευση, λακκούβες. Δέχομαι συνεχώς παράπονα από πολίτες τόσο της Αριδαίας όσο και των χωριών μας. Αναρωτιέμαι, όταν θα ζητήσετε την ψήφο των πολιτών, τι θα τους πείτε; Τι αλλάξατε; Διαχειριστήκατε τη Διοίκηση σα να είστε υπηρεσιακοί υπάλληλοι. Δεν θα σας πιστέψει κανένας. Ο κόσμος μου λέει πως δεν υπάρχει Δήμαρχος, δεν εμφανίζεστε πουθενά".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News