Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Δ. Κυριλίδης: Θα τελειώσουμε ότι ξεκινήσαμε με το εθνικό κόμμα Ελληνες - Θα δώσουμε τη μάχη στην Πέλλα και σε όλη την Ελλάδα


Οι τελευταίες εξελίξεις μας φέρνουν αντιμέτωπους με την ωμή πραγματικότητα ενός αναξιόπιστου συστήματος. Ένα σύστημα που πολεμάει το ίδιο το σύνταγμα. Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με αποκλεισμούς, με στόχοποιήσεις, με καταγγελίες, με μηνύσεις, με απειλές. Δεν λύγισαμε και δεν σταματήσαμε πάρα τους εκβιασμούς και τον μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο εις βάρος μας.

Η πίστη στα ιδανικά και στις αξίες μας, μας κρατάνε φλογερούς και ανυποχώρητους για την συνέχεια και την μεγάλη μάχη που θα δοθεί.

Η στήριξη μου, στο εθνικό κόμμα Έλληνες θα είναι με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι εδώ, από την αρχή που ιδρύθηκε το κόμμα και θα παραμείνω μέχρι τέλους. 

21 Μαΐου τους στέλνουμε οριστικά και αμετάκλητα στα σπίτια τους.

Δημος Κυριλίδης

Υπ. Βουλευτής Πέλλας

Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

1 σχόλιο:

  1. 21 μαιου θα εισαι ενα τιποτα οπως εισαι και τωρα και ειναι η ωρα να πας να δουλεψεις κι εσυ για λιγο εστω στην ζωη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News