Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Οι σπαρακτικές φωνές του πατέρα που ψάχνει στα ερείπια για να βρει τις κόρες του (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι εικόνες που έρχονται από τα ερείπια των κτιρίων που κατέρρευσαν στην Τουρκία μετά τον σεισμό κόβουν την ανάσα και προκαλούν ανατριχίλα.

Οι ομάδες διάσωσης, προσπαθούν να σώσουν παγιδευμένους κόντρα στους τόνους από τα συντρίμμια, στον κακό καιρό, στον χρόνο. Κάθε τόσο γίνεται και ένα αληθινό θαύμα και ανασύρουν ανθρώπους ζωντανούς από τα χαλάσματα.

Ιστορίες ζωής και θανάτου εκτυλίσσονται συνέχεια. Μια ιστορία απ΄ αυτές, που ακόμα κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξή της, έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Πρόκειται για έναν πατέρα που παλεύει με γυμνά χέρια σκάβοντας στα ερείπια, για να βρει τις κόρες του σε ένα από τα κτίρια που κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα.

Οι κραυγές του σπαρακτικές. Γροθιά στο στομάχι. Φωνάζει με όλη τη δύναμη για να τον ακούσουν τα παιδιά του. Αν είναι ζωντανά…

Χτυπάει με πέτρες τα συντρίμμια μπας και τα παιδιά είναι ζωντανά και του δώσουν κάποια σημάδια ζωής.

Δεν το βάζει κάτω. Αναζητάει ένα θαύμα, όσο κι αν ξέρει πόσο δύσκολο είναι αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News