Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Μητέρα στη Συρία γέννησε κάτω από τα χαλάσματα του σεισμού - Η στιγμή που σώζουν το μωρό αλλά η ίδια πεθαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια από τις πιο δυνατές και συγκινητικές στιγμές καταγράφηκε στο Χαλέπι της Συρίας μετά τον φονικό σεισμό. Μια γυναίκα είχε παγιδευτεί κάτω από τα χαλάσματα και εκείνη τη στιγμή γέννησε Σύρια, που βρίσκεται κάτω από τα ερείπια του σεισμού, έφερε στον κόσμο το παιδί της.

Δυστυχώς, η γυναίκα στη Συρία δεν κατάφερε να επιβιώσει μετά τον φονικό σεισμό, αλλά σώθηκε το νεογέννητο παιδί της.

.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News