Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Με πολύ κέφι η κοπή πίτας του χορευτικού τμήματος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (ΦΩΤΟ)


Με την παρουσία μικρών και μεγάλων μελών του Τμήματος Λαογραφίας και Παράδοσης του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» έγινε η κοπή πίτας, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, στον πολυχώρο «Καταρράκτες» στην Έδεσσα.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου πραγματοποίησε την εκδήλωση – θεσμό, όπου παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από μικρούς και μεγάλους.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί χορευτές που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε από νωρίς τον χώρο. Την εκδήλωση άνοιξε η νεοσύστατη χορωδία του Συλλόγου «Ηχώ των Καταρρακτών», τα μέλη της οποίας ερμήνευσαν εξαιρετικά τρία τραγούδια.

Η κοπή της πίτας ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με πολύ χορό και κέφι από όλους και όλες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News