Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Έξαλλος ο Κούγιας με Κουτσελίνη και Στεφανίδου: «Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί...» (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε έντονο ύφος απευθύνθηκε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ απείλησε την Ζήνα Κουτσελίνη και την Τατιάνα Στεφανίδου πως θα κληθούν να λογοδοτήσουν για αυτά που έχουν αναφέρει για την πελάτη του στις εκπομπές τους.

Συγκεκριμένα, ο Άλεξης Κουγιας έριξε τα «βέλη» του προς τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη, ενώ αφορμή για το επεισόδιο υπήρξε η αναφορά του γνωστού ποινικολόγου στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέστηκε από τον σύζυγό της και τον τότε δικηγόρο της να δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο.

Η δημοσιογράφος αντέδρασε στο σχόλιο του Αλέξη Κούγια και εκείνος της απάντησε: «Μη διακόπτετε! Μην ξαναδιακόψεις ποτέ! Εσύ ειδικά από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Τελευταία φορά! Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας!».

«Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως εκεί και καταστρέφει ανθρώπους… Και εσύ και αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα, κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας.

Τα σπίτια σας να σώσετε από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Τελειωμένα πράγματα. Δεν έχω με σένα πρόβλημα. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Μπορείτε να πείτε στην κυρία να κόψει και να σεβαστεί; Δεν είναι μόνο η δική σας εκπομπή εδώ», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά»

«Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους. Την πιέσατε εσείς να δώσει συνέντευξη γιατί της είπατε ότι θα την προστατέψετε. Και της δίνατε και δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων, εσείς και η εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News