Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Αριδαία: Κατάμεστο το Ξενιτίδειο στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Άμυνα και τη Δημοκρατία (ΦΩΤΟ)


Στο κατάμεστο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα η εκδήλωση της Ν.Ε. Πέλλας και της Ο.Μ. Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Άμυνα και Δημοκρατία», με τους εξής ομιλιτές:

- Ο Ναύαρχος ε.α. του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και τ. Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης με θέμα «Ποια εθνική πολιτική εν μέσω πολέμου στην Ευρώπη».

- Ο Πτέραρχος ε.α. Χρήστος Χριστοδούλου επίσης επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ με θέμα «Πόλεμος στην Ουκρανία – Επιπτώσεις στα Βαλκάνια».

- Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Κωνσταντίνος Φίλης με θέμα «Ελλάδα και Τουρκικός Αναθεωρητισμός».

- Η βουλευτής Πέλλας και μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη με θέμα «Η ηθικο-πολιτική νομιμότητα της Άμυνας»

- Ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βαγγέλης Καλπαδάκης με θέμα «Ελλάδα 2023. Η ανάγκη για ενεργειακή πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική στην εποχή των πολυκρίσεων»

Την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση και την συζήτηση που θα ακολουθήσει, συντονίζει ο δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος, στρατιωτικός συντάκτης της Real News και επικεφαλής του Militaire.gr.




 

7 σχόλια:

  1. εξωτερικη πολιτικη και συριζα; ας γελασω.Λοιπον κορίτσια παρακολουθήστε τη διαδρομη του Μητσοτάκη κάτι μπορεί να μάθετε, ετη φωτός μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλούς σοβαρούς και ικανούς ανθρώπους και είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα....τι λες βρε άνθρωπε. Με Πολάκη και Καρανίκα ; Σοβαρευτείτε επιτέλους

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛ... 9.06 ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ Τ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.

      Διαγραφή
  3. Έτσι μπράβο τη έγινε δεξιομουτρα σας χαλάει βλέπω, κλείστε πούλμαν να πάτε στην κηδεία του βασιλιά σας και τα άλλα αφήστε σε εμάς α μην ξεχάσετε να πάρετε και ελιές και ψωμί μαζί σάς αν έχετε λεφτά βέβαια να τα αγοράσετε με την κυβέρνηση σάς αλλά υπάρχει και το καλάθι της νοικοκυράς εκεί είναι όλα φθηνά ας γελάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου 12¨19 κάνεις μεγάλο λάθος, όχι με Πολάκη και Καρανίκα αλλα με ΠΑΤΣΗ ΧΕΙΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω ειμαι με τον Σηφη ειναι ασχημαντρας εχει τριχες και τρωει χοιρινο χα...χα....χα...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News