Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Η στιγμή που μπαίνει στο σπίτι του (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο σπίτι του επέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7. Μάλιστα ο ηθοποιός βγήκε από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου.

Η κάμερα του T-live κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες, από τη στιγμή που ο ηθοποιός μπαίνει στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Ο Πέτρος Φιλιππίδης φτάνοντας στο σπίτι του τον περίμενε η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου και κάποιοι ακόμα συγγενείς.

Ο ίδιος φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News