Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Πρόγραμμα Ι.Ν. Αγίας Ευφημίας Βορεινού


Ιερός Ναός Αγίας Ευφημίας Βορεινού Αλμωπίας:

Πρόγραμμα ιερού ναού:

*Μήνας Ιούλιος*

Σάββατο 09/07

Όρθρος και θεία λειτουργία 7:00 - 9:30 πμ

*Κυριακή 10/07 (Βράδυ) 9:00 - 12:30 μμ

Υποδοχή ιερού λειψάνου της Αγίας Ευφημίας εκ του ιερού βήματος για προσκύνηση και έναρξης πανηγυρικής ιεράς αγρυπνίας επί τη μνήμη του θαύματος της Αγίας Ευφημίας (11 Ιουλίου) με τις ακολουθίες του πανηγυρικού εσπερινού της εορτής όρθρου και πανηγυρική θεία λειτουργία

Κυριακή 24/07 (ΣΤ ΜΑΤΘΑΊΟΥ) Όρθρος και θεία λειτουργία 7:00 - 10:00 πμ

*Σημείωση: Η ενορία μας κατά την 11η Ιουλίου πανηγυρίζει την εορτή της Αγίας Ευφημίας και συγκεκριμένα την ανάμνηση του θαύματος της και σας προσκαλούμε στην εόρτια πανηγυρική ιερά αγρυπνία που τελούμε κάθε χρόνο προς τιμήν της Αγίας μας είναι η μικρή πανήγυρης της ενορίας μας καθότι η ετήσια πανήγυρη είναι στις 16 Σεπτεμβρίου ημέρα της Κοιμήσεως της Αγίας...!!!!

Επίσης λόγω της αγρυπνίας επειδή φέτος πέφτει Κυριακή βράδυ η κυριακάτικη λειτουργία που είναι προγραμματισμένη μεταφέρεται για το Σάββατο 9 Ιουλίου και Κυριακή θα έχουμε μόνο βραδυνή θεία λειτουργία και όχι πρωινή..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News