Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Συναντήσεις του Δ. Σταμενίτη με Θ. Πλέυρη και Μ. Γκάγκα - Για ιατρούς και νοσηλευτές στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας


Με τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Γκάγκα συναντήθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης στις 22 Ιουνίου και στις 15 Ιουνίου αντίστοιχα.

Και στις δύο συναντήσεις το ζήτημα που βρέθηκε στο επίκεντρο ήταν η ενίσχυση των δύο νοσοκομείων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Σε συνέχεια των προηγουμένων συναντήσεων που έχει πραγματοποιήσει ο Βουλευτής Πέλλας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, κατά τις οποίες κατέθεσε το αίτημα της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ενίσχυσης των Νοσοκομειακών Μονάδων Γιαννιτσών κα Έδεσσας, συζητήθηκε επι του συγκεκριμένου ο αριθμός των νοσηλευτών και ιατρών που θα προβλεφθούν.

Ειδικότερα, όσον αφορά το ιατρικό προσωπικό ο Βουλευτής ενημερώθηκε ότι ο αριθμός που θα προβλεφθεί κυμαίνεται γύρω στους δέκα (10), με ειδικότητες ανάλογες με τις ανάγκες που έχει δηλώσει το κάθε νοσοκομείο. Για τους νοσηλευτές (ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ), όπως έγινε γνωστό θα προβλεφθούν τουλάχιστον τριάντα (30) θέσεις ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν και μόνιμες προσλήψεις διασωστών του ΕΚΑΒ και λοιπού προσωπικού, με τον αριθμό για αυτές τις κατηγορίες να μην έχει προσδιορισθεί προς το παρόν.


Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα της έγκρισης των χρηματοδοτήσεων για το ΕΚΑΒ Έδεσσας και το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης, που αφορούν κτιριακές ανακατασκευές και συντηρήσεις (https://stamenitis.gr/150622/), με τον Βουλευτή να ευχαριστεί τόσο τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη όσο και την Αναπληρώτρια Υπουργό για τη θετική έκβαση του ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News