Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Δήμος Αλμωπίας: Ψηφίστηκαν αυξήσεις στην άρδευση - Ν. Παρούτογλου: «Είμαστε σε έναν Δήμο που οι περισσότεροι κλέβουν» (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυξήσεις στην άρδευση ψήφισε η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, έπειτα από εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας και μάλιστα με έκτακτο θέμα που τέθηκε λίγο πριν την έναρξη της Συνεδρίασης.

Πρόκειται για μια απόφαση, η οποία θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο και είχε προαναγγελθεί από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου.

Η προϊσταμένη της υπηρεσίας τόνισε, πως οι τιμές που είχε ο Δήμος μέχρι το 2023, δεν ήταν τιμές που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της υπηρεσίας άρδευσης. Έτσι, θα υπάρξει αύξηση από τα 12 λεπτά στα 19 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρέπει να τεθεί το θέμα ως έκτακτο, καθώς όσοι ποτίζουν σήμερα δεν καταγράφονται πουθενά και θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες, καθώς δεν έχει καθοριστεί η αρδευτική περίοδος. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν υπάρχουν πόρτες στις γεωτρήσεις, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Μπάτση κάνοντας λόγο για μηδενισμό. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο του AridaiaNewsTV, ο κ. Παρούτογλου σε μια αποστροφή του λόγου του είπε πως "είμαστε σε έναν Δήμο που οι περισσότεροι κλέβουν".

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Χρήστος Μπάτσης ενώ ανέπτυξε μία επιχειρηματολογία ώστε να μην μπει το θέμα ως έκτακτο για να υπάρξει χρόνος να ενημερωθούν τα μέλη της επιτροπής και ενώ προέβαλε τις αντιρρήσεις του για την αύξηση, τελικά ψήφισε και για το έκτακτο του θέματος και επί της εισήγησης.

Από τη Συνεδρίαση απουσίαζε ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης.

 

21 σχόλια:

  1. μπραβο δημαρχε επιτελους ... αυτα ειναι τα σωστα ! τερμα σε καποιους που σε βαρος αλλων κλεβουν μια ζωη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ναι μπραβο δημαρχε τωρα να καταλαβουν τι εστι παρουτογλου
    ετσι δυνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τσερκέζος κάτι ξέρει και επέλεξε απουσία

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε οι αγρότες υποφέρουμε από τα έξοδα και εσύ μας δίνεις την χαριστική βολή; Κρίμα και σε πίστεψα πολύ. Άλλο να πληρώσουν αυτοί που χρωστάνε και άλλο να κάνεις οριζόντιες αυξήσεις. Αυτά έλεγες πριν τις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΠΑΡΟΥΤΟΛΓΕΙΟΣ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυξήσεις σε μισθούς συντάξεις δεν γίνονται εδώ και χρόνια . Μισθοί υψηλοί σε χρεοκοπημένη επιχείρηση που είναι δικό σας δημιούργημα δεν περικόπτονται.Τα λάθη και τις ιδιοτελειες σας να τις πληρώνουν οι συνήθεις καλοθελητες.Τους παράνομους τους δημιουργήσατε εσείς γιατί εσείς ξέρετε το δίκτυο όλο και ποιος έχει την παράνομη σύνδεση . Αυτούς όμως ενώ τους γνωρίζετε δεν τους αγγίζετε γιατί είναι ψηφοφόροι σας.Κατα τ άλλα άλλα λόγια για ενδιαφέρον των πολιτών και της επιχείρησης .Πάρ τ αυγό και κουρεφτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ευκολη λυση. ΑΥΞΗΣΕΙΣ. γιαυτο σας ψηφισαμε κυριε παρουτογλου?? απαραδεκτη αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ. ΤΟΣΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΗΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με μύνημα λέει ό Μπάτσης ανοίγεις την Βάνα ερε πρόβατο ΧΑΧΑ χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλαγή δεν θέλαμε καλά να παθουμε, τώρα θα στενάζει η ανατολική Αλμωπία , καλά πολύ καλά , μη τυχόν αντισταθεί κανείς, μιλάει το 42 /100 είπατε κάτι ? 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Δήμαρχος τους είπε κλέφτες και αυτοί χειροκροτανε. Τριτοκοσμικη η κατάσταση όπως ο Δήμαρχος οι υποστηρικτές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή τώρα με την αύξηση θα πληρώσουν όλοι; Κι αυτοί που δεν πλήρωναν; Ποια η λογική; Θα υπάρξει κάποια παρέμβαση για τις ρευματοκλοπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο δήμαρχος μας είπε κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. να πληρωσουμε την αυξηση ,να φτιαξετε ομως και τα δυκτια και τις διαροες. για να ποτισουμε μια ωρα ,η γεωτρηση δουλευει δυο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλ. επειδή οι περισσότεροι κλέβουν, ας γίνουν αυξήσεις ώστε να βγάζουν τα σπασμένα! Το σκέφτηκες πολύ δήμαρχε αυτό; Ξέρεις ποιοι έχουν βάνες κρυμμένες, πηγαίνεις εκεί και η τις κλείνουν η μπαίνουν ρολογια! Τόσο μυαλό θέλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ό Μπάτσης ήθελε τά στικάκια για το χωριό τού ξέρει αυτός γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε δημαρχε σε ψηφισα αλλα τωρα λεω πως ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. Φιλε δεν ειμαι κλεφτης. Πληρωνω κανονικοτατα. Οποτε φιλε σου το επιστρεφω. Εσυ μας κλεβεις. Εσυ ξεχασες ποιοι συμβουλοι σου δεν μπορουσαν να ειναι υποψηφιοι για χρεη στο δημο. Ηταν δηλαδη κλεφτες. Για το λογο αυτο λοιπον προσεχε τι λες.. Φιλε η οριζοντια αυξηση με ισοπεδωνει. Σχεδον διπλασιαζεις το κοστος. Βεβαια δεν σε νοιαζει. Φιλε ετσι δεν αντιμετωπιζονται οι κλεφτες. Υπαρχουν τροποι να τους αντιμετωπισεις. Λιγη σκεψη θελει, την οποια δεν ξερω αν εχεις. Καβαλησες το καλαμι φιλε μου. Ξεκαβαλησε πριν σε .... καβαλησουμε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καθε χρονο 600 εκατομυρια κ.μ. καθαρου νερου καταληγουν στη θαλασσα! Για φραγματα καμια συνεδριαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φαντάζομαι σε αυτόν τον τόπο τι θα γινόταν αν δήμαρχοι υψηλών προσδοκιών στο παρελθόν έλεγαν ότι οι περισσότεροι στην Αλμωπία είναι κλέφτες! Εκεί κατάντησε η Αλμωπία να αποκαλούνται κλέφτες οι πολίτες από τον δήμαρχο πρέπει ναναι πανελλαδική πρωτοτυπία! Εύγε σε όσους τον ψηφίσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News