Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν: Δεν υπάρχει πια για μένα Μητσοτάκης - Δεν θα συναντηθώ ποτέ μαζί του


Απίστευτες δηλώσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δυναμιτίζουν το κλίμα, λέγοντας πως για εκείνον δεν υπάρχει πια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας την ενόχλησή του και για την ιστορική ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μετά το υπουργικό συμβούλιο, δήλωσε: «για μένα δεν υπάρχει Μητσοτάκης και δεν θα δεχθώ να συναντηθώ ποτέ μαζί του».

«Είχαμε συμφωνήσει για το συμβούλιο στρατηγικής συνεργασίας, στο οποίο δεν θα συμμετέχω. Δεν θα συναντηθώ ποτέ με τον Μητσοτάκη», είπε στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ο Ερντογάν διερωτήθηκε: «Η Ελλάδα έχει κτίσει 10 βάσεις… Εναντίον ποιας χώρας;» και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ομιλία του στο Κογκρέσο λέγοντας πως: «έκανε συστάσεις για τη μη πώληση F-16 στην Τουρκία».

8 σχόλια:

  1. αρα σε ζοριζει Ταγίπ εισαι μικρος μπροστα του Ταγίπ, τι νόμιζες Ταγίπ οτι ο Κυριάκος ειναι Τσιπράκος Ταγίπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πρέπει να είσαι πολύ βουνίσιος ΕΡΤ πιάνεται εκεί πάνω η ακόμη μαγνητοσκόπηση τα βλέπετε όλα;

      Διαγραφή
    2. Α ΜΠΡΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΠΡΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΔ... Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΣ ΧΙ..ΧΙ..ΧΙ..

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΘΑΛΛΑΣΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι ενοχλει τον ερντογαν ειναι καλο για τα εθνικα μας συμφεροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτό προχτές τα τουρκικά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από την Αλεξανδρούπολη. Επειδή φοβήθηκε ο Σουλτάνος.😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ πριν υπήρχε Μητσοτάκης;σας γλενταει ο Ερντογάν γυδιααααααα Μητσοτάκη παίξε το πουλί σού καλά το πάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σκάσεις εκεί στη Γ εθνική ο Κυριάκος σας εχει στειλει αδιαβαστους Σήφη, απ την αλλη η Τζάκρη σου ρίχνει στη μάπα τη σκόνη της κ εσυ στα υπόγεια κλαίς με μαυρο δάκρυ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News