Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Κ. Ιγνατιάδου: «Αυτό που πρέπει να μας προσδιορίζει είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ»


Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Αυτό που πρέπει να μας προσδιορίζει είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους σ όποια ομάδα κι αν ανήκουν, σ όποια πολιτική παράταξη κι αν ανήκουν, σε όποια θρησκεία κι αν πιστεύουν.

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τις επιθυμίες, τα θέλω, τις επιλογές τους, άσχετα αν τις αποδεχόμαστε ή όχι...

Ο αθλητισμός είναι χαρά, ευγενής άμιλλα, υγεία και ποτέ δεν είναι μίσος, έχθρα, επίθεση, βία, δολοφονία.

Δεν είναι ανθρωπίνως ανεκτά αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, αλλά και σ όλον τον πλανήτη. Δεν είναι ανεκτή η δολοφονία του Άλκη και της Ελένης...παιδιά που δεν πρόλαβαν να ονειρευτούν, να ζήσουν, να ανοίξουν τα φτερά τους, να χαρούν, να μεγαλώσουν, να γεράσουν...

Και γι αυτό έχουμε όλοι ευθύνη...

Αλλάξτε τον κόσμο παιδιά μου, χαρείτε τη ζωή, αγαπήστε τον άνθρωπο και σεβαστείτε την διαφορετικότητά του, τις επιλογές και τα θέλω του..

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ!

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Γυμνασίου Σκύδρας, στον Οδυσσέα και τον Δημοσθένη, που απέδωσαν όλη την ουσία, στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και φυσικά στην διευθύντρια, για την πρωτοβουλία και την ευαισθητοποίηση σχετικά με όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω μας...

Προχωρήστε όμορφα, με αρχές, ήθος, αξίες και φτιάξτε την κοινωνία που αξίζουμε, καλά μου παιδιά μου...





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News